Advies op maat

Totaaladvies

TotaaladviesVroeger was een schilder puur een schilder. Tegenwoordig treedt hij ook steeds meer op als adviseur op het gebied van materialen, kleur en soort wandafwerking alvorens over te gaan tot de eigenlijke werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor het advies welke u nodig hebt om zelf uw droom te realiseren... De samenwerking met u als de klant begint altijd met een kennismakingsbezoek: duidelijkheid voor alles.

Dit bezoek kan zowel tijdens kantooruren als 's avonds plaatsvinden. We inventariseren dan we uw wensen en bespreken de mogelijkheden.
Door de ideëen in kaart te brengen, zijn we in staat een passende offerte voor te leggen. Uiteraard wordt de offerte toegelicht en gespecifieerd.

We stemmen alle details op elkaar af en werken volgens planning: afspraak is afspraak.

 

Kleurenadvies

Kleurenadvies Kleur is aan trends onderhevig. We leven in een periode dat kleuren in de interieurs, maar ook in het exterieur toonaangevend zijn. Alles mag en alles kan! Als uw huis toe is aan een opknapbeurt, is het uitkiezen van mooie kleuren leuk, maar best moeilijk. Wij helpen u graag op weg met deskundige tips en verrassende suggesties voor een goed eindresultaat.

 

Doe-het-zelf advies

Doe-het-zelf advies

We helpen u door het alfabet van A tot Z, we bezorgen u de nodige produkten en materialen om als een "vakman/vrouw" uw schilderwerken zelf te realiseren.

Door uw pand nauwkeurig in kaart te brengen kunnen wij u goed adviseren zodat u niet voor onnodige kosten komt te staan.
Wij inventariseren hierbij ruim 20 punten. Dit zijn veelal zichtbare problemen zoals houtrot of scheuren in het beton. Maar er wordt ook gelet op kleinere gebreken zoals openstaande verbindingen en scherpe kanten in het kozijn.